Странице

четвртак, 14. мај 2020.

Château de La Roche

 Château de La Roche (Замак Светог свештеника)

Замак Светог свештеника се налази у Роану, месту недалеко од Лиона. Потиче из 13. века , нажалост на интернету нема много информација о њему. Приликом посете овог двора 2014.год. сазнала сам да се замак налази на језеру које никада није довољно истражено, тако да се не зна шта све у њему живи, а ни дубина. Унутра је уређен у готик стилу (волела бих да сам могла да сликам унутрашњост, али запослени су рекли да је фотографисање унутар замка строго забрањено), а такође о њему кружи врло интересатна прича да је замак уклет, бар тако радници кажу. Наиме , сваке ноћи после 12h чују се чудни звуци као да се ствари померају и пар пута се десило да се видело нешто чудно у ваздуху, наводно дух. Ово је место које дефинитивно треба посетити приликом путавања Лионом.

 Château de La Roche, замак из 13. века

Наиме , сваке ноћи после 12h чују се чудни звуци као да се ствари померају и пар пута се десило да се видело нешто чудно у ваздуху, наводно дух. Ово је место које дефинитивно треба посетити приликом путавања Лионом.

Нема коментара:

Постави коментар

Fорме

Форме Форма чини део апликације над базом података који омогућава унос података у табеле, уместо да се директно уноси кроз табелу. Када напр...